Ben je een ervaren begeleider en toe aan jouw grootste coach-avontuur tot nu toe? Lees verder over de verdiepende Leergang Executive Coaching: 'jouw Reis met de Top'

Petra de Bruijn

Over de afgelopen jaren heeft Petra een solide reputatie opgebouwd als onafhankelijk executive coach en (team)coach-opleider. Zij is gespecialiseerd in het coachen van leiders (C-suite) en teams bij hun ontwikkeling naar high-performing top executives en teams. Daarnaast begeleidt zij ervaren begeleiders en senior coaches om ook op dit topniveau het verschil te maken door zichzelf optimaal in te zetten als instrument.

Over Petra

Petra heeft meer dan 700 coaches opgeleid tot gecertificeerd individueel en team coach. Ze werkt met leiders van corporates, in private equity, in grote organisaties maar ook met partners van kleine bureaus. Haar klanten zijn o.a. ABN-AMRO, Smurfit Kappa, Ebbinge, Achmea, Schiphol, Verwater Group, Fluor, Wyn&Stael, House of Performance, Amaseu. 

Diverse systemen die op verschillende manieren in beweging gebracht worden. Dit is voor haar een inspirerende werkomgeving: de aanraking op de grens faciliteren zodat de boel in beweging komt. Kenmerkend voor haar manier van werken (en leven) is haar scherpte en liefde. Ze ziet en hoort veel, ook dat wat niet gezegd wordt. 

Teamontwikkeling | Petra de Bruijn
Leiderschapsontwikkeling

Petra over zichzelf

Ik zie mezelf als een liefdevol, sensitief en krachtig mens. Als vrouw, dochter, partner, moeder van onze zoon Saem, en als vriendin. Als professional en ondernemer. Mijn levenspad heeft me aangezet om bij te dragen aan meer echtheid in leiderschap. Echtheid staat voor de maskers er vanaf. Zodat zuiver en vrij ervaren kan worden wat iets met je doet, wat jouw waarheid is en hoe je hiermee naar buiten kunt treden. Minder aanpassing, meer eigenheid. Dit proces doorloop ik in mijn eigen leven ook keer op keer. Al in 2009 schreef ik samen met Titia Roovers het boek Liefde en Lef, levenskunst voor iedereen. Het thema leefde toen al, sindsdien heeft zich veel ontwikkeld.

Mijn bedrijf PDBC vormt de bedding voor het door mij ontworpen individuele programma voor top-executives Echtheid in Leiderschap en het groepsprogramma voor senior coaches De Reis naar de Top. Deze programma’s zijn een spiegeling en vertaling van mijn levenspad. Ik begeleid leiders en ervaren coaches om hun echtheid onder ogen te komen, om de fluistering van hun bestemming te horen en de trekkracht van hun roeping te volgen. Het zijn programma’s waarin het verlangen centraal staat, waarin gereisd wordt naar binnen om uiteindelijk met helder zicht op eigen kracht en kwetsbaarheid naar buiten te treden. Om daar waar te maken waar je voor geboren bent. 

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Courses

Courses

Coaching

Coaching

Gratis

Gratis