Referenties

In het traject liet Petra mij vanuit een volledige verbinding met mijn echte zelf mijn eigen stilte ervaren. Dat bracht heldere en diepgaande inzichten. In het hier en nu ben ik bezig deze te belichamen. Zeldzaam waardevol voor mijn werkzaamheden als voor mij persoonlijk.
Heiko van Eldijk
Owner & Partner House of Performance, The Cue en TRIGGX
De focus op echtheid heeft niet alleen mij als leider & individu veel gebracht, maar ook onze organisatie als geheel. Het traject omvat een bewustzijnsontwikkeling op eigen patronen die zowel confronterend als transformerend werkt. Verlangens, projecties en pijnpunten komen in zicht en in beweging. Door simultaan te kijken waar het persoonlijke systeem het organisatiesysteem raakt (en vice versa) en hoe dit te effectief in te zetten is het effect groot. Er is meer openheid, meer vertrouwen, meer beweging en dat leidt tot nog betere samenwerking als resultaat.
Erik Bunge
CEO Smurfit Kappa Benelux
pdbc heeft een heel belangrijke rol gespeeld, door het aanreiken van de spiegel die ik nodig had om te komen tot zelf-bewustzijn in de meest elementaire en letterlijke zin.
Sacco van der Velde
Board member, Director
Petra is een geweldige coach. Intelligent, betrokken en professioneel zoomt zij daar in waar nodig en is een bijzonder fijne gesprekspartner die zich niet laat misleiden en daarmee zowel persoonlijk als systemisch de juiste snaar weet te raken waardoor wezenlijke voortgang kan ontstaan. Ze heeft een prachtige visie op het aanwezige potentieel in organisaties en de individuele mens daarbinnen, en is zeer gedreven dit maximaal te ontsluiten. Mooi!
Janine Mazel-Van der Laan
Strategie en Innovatiemaker, Marketing Directeur

Verkenningsgesprek

Ben je benieuwd wat meer echtheid voor jou en jouw organisatie kan betekenen? In een verkenningsgesprek wordt dit vanzelf helder.