Persoonlijke executive begeleiding

 Leiderschap

Leiderschap vaart op hoe je jezelf inzet als instrument en op de kwaliteit van de ontmoeting. Die kwaliteit wordt mede bepaald door hoe je de toon zet in het contact en hoe je daarin aanwezig bent. Het kan in eerste instantie een shock zijn om te ontdekken hoe je eigen geschiedenis een rol speelt in je doen en laten van nu en zelfs doorwerkt in het organisatieklimaat. Je afdruk als leider in een organisatie is extra groot door je unieke positie in de verticale ordening. Als mens ben je gelijk, op jouw positie sta je hoger in de hiërarchie dan de medewerkers en heb je meer impact: op een bepaalde manier ben je de sleutel tot de vitaliteit en groei van de organisatie en ieder die daarbij betrokken is. Hoe meer je je als leider bewust bent wat je door jouw persoonlijkheid, jouw wijze van doen en laten oproept en zo ‘de grondwetten’ van de organisatie voorleeft, hoe meer vaardigheden je in handen hebt om waar nodig verandering aan te brengen.

Lees meer over het Individuele Programma .

 

 

Hij, die met zijn handen werkt,

is een arbeider

Hij, die met zijn handen en zijn hoofd werkt

is een vakman

Hij, die met zijn handen, hoofd en hart werkt

is een kunstenaar

Franciscus van Assisi

 

Neem direct contact met ons op voor een verkenningsgesprek.

Petra is een geweldige coach. Intelligent, betrokken en professioneel zoomt zij daar in waar nodig en is een bijzonder fijne gesprekspartner die zich niet laat misleiden en daarmee zowel persoonlijk als systemisch de juiste snaar weet te raken waardoor wezenlijke voortgang kan ontstaan. Ze heeft een prachtige visie op het aanwezige potentieel in organisaties en de individuele mens daarbinnen, en is zeer gedreven dit maximaal te ontsluiten. Mooi!
Janine Mazel-Van der Laan
Strategie en Innovatiemaker, Marketing Directeur
In het traject liet Petra mij vanuit een volledige verbinding met mijn echte zelf mijn eigen stilte ervaren. Dat bracht heldere en diepgaande inzichten. In het hier en nu ben ik bezig deze te belichamen. Zeldzaam waardevol voor mijn werkzaamheden als voor mij persoonlijk.
Heiko van Eldijk
Owner & Partner House of Performance, The Cue en TRIGGX
De focus op echtheid heeft niet alleen mij als leider individu veel gebracht, maar ook onze organisatie als geheel. Het traject omvat een bewustzijnsontwikkeling op eigen patronen die zowel confronterend als transformerend werkt. Verlangens, projecties en pijnpunten komen in zicht en in beweging. Door simultaan te kijken waar het persoonlijke systeem het organisatiesysteem raakt (en vice versa) en hoe dit te effectief in te zetten is het effect groot. Er is meer openheid, meer vertrouwen, meer beweging en dat leidt tot nog betere samenwerking als resultaat.
Erik Bunge
CEO Smurfit Kappa Benelux

Verkenningsgesprek

Ben je benieuwd wat meer echtheid voor jou en jouw organisatie kan betekenen? In een verkenningsgesprek wordt dit vanzelf helder.